петък, 29.03.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Доброволци

Всички статии от избраната рубрика

Доброволци почистиха главната улица в с. Неофит Рилски

Проведе се поредната ежеседмична доброволческа акция в община Ветрино. В нея се включиха дейни българи от различни населени места, основно от Североизточна България. Някои от тях идваха семейно, за да научат малките си деца на постоянство и трудолюбие.

Нерегламентираните сметища тровят водата, почвата и здравето ни

Третият доброволчески лагер в община Ветрино за 2024 г. събра доброволци от Варна, Нови пазар и София. Заедно те почистиха района около сформиралото се в началото на годината незаконно сметище край с. Неофит Рилски, а на втория ден акцията продължи в центъра на селото.

Няма да се примирим с боклуците и мръсотията около нас!

На 2 март, събота, се състоя поредната доброволческа акция по почистване и облагородяване на мястото, където живеем. Този път в нея се включиха и доброволци от Варна, Карлово и София, които са вдъхновени от примера на Красиво Ветрино.

Паркът в село Ветрино става все по-приветлив

Група доброволци, местни жители и екипът по озеленяване към Исторически парк използваха почивните дни, за да разчистят общинския парк в с. Ветрино. Ежеседмичните доброволчески акции имат за цел да сплотят различни хора, които искат да бъдат полезни на България.