Очаквайте Фондация Въздигане на литературен фестивал във Враца

Всички събрани средства от базара ще бъдат насочени към настоящата ни инициатива да възвърнем идеята за обединението в класните стаи.

Литературен фестивал „Враца – книжен град“ се завръща с петото си издание през септември 2023 г. Тридневното събитие, организирано от Регионална библиотека „Христо Ботев“, ще се проведе в дните от 28 до 30 септември 2023 г. със серия от срещи, работилници и книжен базар. За трета поредна година участие във фестивала ще вземе фондация "Въздигане".

И тази година ще разположим наш щанд, на който ще може да се запознаете с издадената от нас литература на българска историческа тематика. Всеки, закупил от нашите книги, монети и тениски, става благодетел.
За всички деца по време на събитието, сме подготвили подаръци и игри!
Всички събрани средства от базара ще бъдат насочени към настоящата ни инициатива да възвърнем идеята за обединението в класните стаи. За поредна година ще дарим комикси на ,,Заветът на хан Кубрат” за всеки третокласник в страната и извън нея! С този жест искаме да покажем колко важно е да познаваме собствената си история и култура.

Повече за нашата инициатива, кои сме ние и как може да се включите в благотворителните ни дейности, може да научите на 30.09.2023 година, от 9 часа на площад ,,Христо Ботев" във Враца!

Подкрепи Фондация "Въздигане" и покажи на всички, че си участвал във въздигането на българския дух в децата ни! Заедно можем всичко!
Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД