Въпроси към Милен Георгиев

Предлагаме на кандидата Милен Георгиев най-накрая да почне да отговаря на жителите на Ветрино!

Милен Георгиев, като кандидат за кмет на община Ветрино Вие сте публична личност, която търси одобрение от гражданите на общината. Като такава личност се предполага, че нямате притеснения да отговорите на въпроси на нашите читатели, но упорито не отговаряте на нито един зададен въпрос. Досега! Даваме пореден шанс да застанете с лице към хората и да обясните каква роля искате да заемете в техния живот във Ветрино – на предизборно напразнообещаващ или на кандидат, който има визия, която не се притеснява да разясни. Днес Ви предизвикваме да отговорите на няколко пункта от листовките, които разнасяте из селата в община Ветрино:

1. Обяснете за обещанието от брошурата в сфера „Сигурност“ – Как община може да дава финансови, застрахователни и кредитни консултации? Ще превърнете общината в брокерско дружество ли?

2. Обяснете от брошурата в сфера „Сигурност“ – Делата Ви разминават ли се с думите и защо, като сте решен предизборно да предоставяте сигурност на населението на Ветрино, докато бяхте общински съветник, бяхте против закупуване и предоставяне на полицията на високопроходим автомобил?

3. Обяснете за обещанието от брошурата в сфера „Културно-исторически туризъм“ – обещали сте, че ще подпомагате съществуващия исторически туризъм – Как и с кого ще си партнирате Вие, Милен Георгиев, като довчера обиждахте Ивелин Михайлов и хората около него, че са били секта, че паркът е финансова пирамида и парите им са с неясен произход? Признавате ли значимостта на приноса на Исторически парк за развитието на община Ветрино, за да записвате в специална предизборна брошура, че общината ще подпомага съществуващия исторически туризъм, или само хвърляте прах в очите на избирателя, докато още сте на фазата на оплюване пред медиите на стореното и осъщественото?

4. В тази връзка – в брошурата говорите за озеленяване, при условие че бяхте върл противник на озеленяването, залесяването и облагородяването на зелените площи от Исторически парк. На кое да вярваме – на делата Ви или на думите Ви? Много ли се смяхте, докато записвахте този пункт?

5. В брошурата сте записали „Създаване на социални предприятия за земеделие“ – Как ще си партнирате със земеделците, за които не ни отговорихте дали преди години сте искали по 1 лв. на декар обработваема земя? Те са живи и здрави на територията на Ветрино и може вместо нас сами да Ви попитат „как го искате партньорството – кеш или в натура?“… ако, естествено, се появите във Ветрино, идвайки от любимата си Варна.

ПРЕДЛАГАМЕ НА КАНДИДАТА МИЛЕН ГЕОРГИЕВ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПОЧНЕ ДА ОТГОВАРЯ НА ЖИТЕЛИТЕ НА ВЕТРИНО! НАЛИ СЕ Е ЗАПЪТИЛ ДА ГИ УПРАВЛЯВА, НЕ МОЖЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИ НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ВЪПРОСИ? ОСТАВЯМЕ ВЪПРОСИТЕ ЗА ТРАНСПОРТА И ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА ДРУГ ПЪТ – ДА НЕ ГО ЗАЛИВАМЕ, БЕЗ ТОВА ЯВНО ИМА ПРОБЛЕМ С ОТГОВОРИТЕ КЪМ ГРАЖДАНИ!

Източник – Ветрино Новини

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД