Изненадата на местни избори 2023

Община Ветрино е пример в много и изключително важни отношения за останалите общини в България.

Единствената партия, която формулира програмата си, след като вече беше започнала да я реализира; единствената партия в България, която работи в изпълнение на своите цели и мисия няколко години преди своето учредяване, се яви на местните избори на 29 октомври и пожъна заслужен успех, превръщайки се в първа политическа сила в общината. Политическа партия „Величие“ поиска доверието на своите съграждани и съжители в община Ветрино, като участва в изборната надпревара с листа от кандидати за общински съветници. В ранните часове на 30 октомври стана ясен фантастичният изборен резултат от 40.51% и шестимата общински съветници на „Величие“, които ще подкрепят досегашната посока на развитие в община Ветрино.

Ето техните имена:

  1. Добринка Топалска
  2. Никола Костадинов
  3. Драгийчо Ангелов
  4. Тодорка Георгиева
  5. Кремена Колева
  6. Петя Гамбезова

Досегашният кмет на общината д-р Димитър Димитров бе отново безапелационно преизбран с още по-висок резултат от преди – 69.98%. Това е категорична победа на градивните сили в общината. Кметските си места запазиха и всички досегашни кметове на селата в общината, като единствено в с. Млада гвардия ще има балотаж. Това е още едно доказателство за оценката, която жителите на общината дават на своите управленци. Пожелаваме пореден успешен мандат на достойния кмет на общината д-р Димитър Димитров и неговия екип. В Общинския съвет категоричен превес имат градивните сили.
Местните избори в община Ветрино преминаха в спокойна атмосфера, без напрежение и показаха, че в една общност, в която управлението и бизнесът имат общи цели, насочени към подобряването на живота, средата и човека, хората мислят и действат адекватно. Разбира се, навсякъде има изключения – изборните резултати донесоха разочарование на някои политически играчи – амбициите да сбъднат един пагубен за общината инвестиционен проект се отлагат за неопределено време. Това се дължи на порасналото съзнание на местните жители, които стават все по-ангажирани и отговорни към собствения си живот. Община Ветрино е пример в много и изключително важни отношения за останалите общини в България. Начинът на организация и сътрудничеството с местното управление е извор на вдъхновение, а нашият опит и модел, които са доказано печеливши и вече политически признати, сме готови да споделим с всички истински заинтересовани.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД