Излезе второто издание на книгата за Исторически парк

Може да я намерите на място в Исторически парк или на сайта (www.ipark.bg)

Най-вдъхновяващата книга за обединението на българите в сътворяването на чудото, наречено Исторически парк, вече има и второ издание! Случващото се е революция в предприемачеството и инвестициите. Създадохме система, която позволява на всеки човек, готов да вложи усилия и средства, да живее пълноценно. Второто издание е двойно по-голямо и отново е изключително красиво, пълно със снимки, спомени, илюстрации и информация за началото, мащабността на проекта, създаден от хиляди отдадени и обединени българи. 

Въпреки първоначалното недоверие от страна на мнозина, заплахите, опитите за саботиране и медийното затъмнение, което продължава и до днес от недоброжелатели, ние ставаме свидетели на раждането и неспирното развитие на едно райско кътче в България, което има силата да обединява, а не да разделя българите. Ние просто сбъдваме мечтата си – да се развиваме в България и тук да създаваме по-добри условия за живот. Това е възможно и ние заедно показваме как. Във второто издание е вписана цялата вселена около Исторически парк. Общността, хубавата храна, която произвеждаме и предлагаме в района, развлеченията, доброволните и образователните дейности, приключенията извън територията на комплекса, походите, местата за отсядане, спиращите дъха къщи, натуралното стопанство за зеленчуци, откъде много хора се учат.

В книгата ще намерите всичко за Земята на свободните хора и Исторически парк! Изворът на вдъхновението и вярата на българина в себе си и в родината ни започват именно тук и са работещ модел как човек да сътвори своя собствен рай навсякъде по света! Книгата е направена с високо качество, което я прави бижу в ръцете ви, докато я четете. Тя е прекрасен и вдъхновяващ подарък за вашите близки! Може да я намерите на място в Исторически парк или на сайта (https://ipark.bg/).

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД