Възможно ли е да си млад и успешен в България?

Къщата ще бъде символ на предприемаческия дух на българина, тъй като се очаква да бъде завършена около 30-годишнината на нейния стопанин.

В Долината на предприемачите, по-известна като община Ветрино, на 9 декември бе поставено началото на строителството на поредната изумителна къща, осветена от отец Никифор. Историята на тази, както и на всички останали къщи, е вдъхновяваща и в следващата една година тези, които искат, ще могат да проследят развитието й на страниците на „Красиво Ветрино“. Къщата ще бъде символ на предприемаческия дух на българина, тъй като се очаква да бъде завършена около 30-годишнината на нейния стопанин, и когато това стане реалност – ще е пример и за други млади българи, че могат да правят мащабни и големи проекти, независимо от възрастта си. За млад човек, който търси реализация в живота, най-трудно е началото. Всеки си спомня колко се е притеснявал от започването на първата си работа и основната причина за това не е била липсата на качества, а липсата на опит – нямал е какво да покаже, че вече е направил.

Реализирането на къща като тази, която сама по себе си няма да има аналог, а като част от Неофит Рилски е невъзможна за повтаряне, освен голямата инвестиционна стойност, дава и силен тласък на нейния собственик в по-нататъшното му развитие. Без значение дали човек иска да работи на наемна работа, или да бъде предприемач – всеки иска да си партнира с успели хора. Къща „Бабев“ ще бъде като медал за нейния собственик, който след реализирането й ще може да използва този успех в бъдещото договаряне с работодател, бизнес партньори или инвеститори, в случай че реши да развива бизнес и има нужда от капитал. Къщата сама по себе си е просто къща, но за млад човек, осмелил се да вземе решение за нейната реализация, тя ни казва, че той мисли мащабно, има способността да взема решения и да ги привежда в действия, като намира начин да се справи с трудностите, които неминуемо ще се появят по пътя. Търпението също е ключово качество, тъй като от вземането на решение до първа копка изминаха две години в подготовка и още много действия за подсигуряване на плана за реализация. Да пожелаем успех на Любо и нека неговото постижение е вдъхновение и доказателство за всички млади българи с големи мечти, че България е страна с неограничени възможности.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД