Строителна експанзия в България

Академията за вдъхновени кадри на Исторически парк създава хора, които променят не само общината, но и цяла България. 

Предприемачеството в село Неофит Рилски придобива огромни размери. Академията за вдъхновени кадри на Исторически парк създава хора, които променят не само общината, но и цяла България. 

През 2023 г. завършихме прекрасна къща в с. Староселец. Изцяло направена в български средновековен стил, тя ще стане прекрасен спа комплекс в община Провадия и ще спомогне за развитието на тази красива и важна за родината ни община. 

Също така закупихме и почистихме стопанството в с. Добрина. Една прекрасна промишлена част беше превърната в бунище. Ние сложихме край на тази порочна практика, изчистихме селото от боклуците и върнахме предназначението на стопанството, което ще стане склад за строителни материали, сервиз за автомобили и техника, както и офис пространство за различни дейности. 

Участвахме в изграждането на водния цикъл на Шумен. Включихме се със специалисти и механизация и помогнахме за навременното му изграждане. 

Взехме участие и в строителни и ремонтни дейности в Разград, Провадия и Варна.

Започнахме проектирането и изграждането на огромен комплекс в гр. Варна. Целта ни е да изградим истински предприемачески център и да помогнем Варна да стане търговски център, който да свързва изтока със запада. Място, което да бъде финансов, търговски, технически и изобретателски център и да осигури удобства за специалистите, които ще живеят и работят там. Проектът не е просто с цел строителство и продажба на имоти, а с дълбоката мисъл за добавяне към града на онова, което му липсва, а именно високотехнологична част, която да развие неговия потенциал и възможности, като не пречи по никакъв начин на туризма, а напротив, добави към него и мнозината бизнес посетители, които ще допринесат за превръщането му в център на Балканския полуостров. Виждаме, че проектите, с които се захващат новаторите от Долината на предприемачите, са с огромен мащаб и значение. 

Също участваме сериозно в строителни дейности в Шумен и Варна, които се извършват от частни предприемачи. 

Създадохме огромна фирма за строителна техника и склад със специфични строителни материали. Строителната база, която имаме, се разраства постоянно, като подобрява процесите и активно участва в екологията, борбата с отпадъка и превръщането му в суровина. 

Закупихме собствена пътна помощ, която помага на хората от общината и от близките общини да транспортират превозните си средства при нужда. 

Също така придобихме специализиран транспорт за тежка техника, който ни служи както за превоз на нашата техника, така и подпомага в много случаи други хора, които имат нужда от тази услуга. Така в региона се развиват все повече възможности, които дават шанс на местните предприемачи да развиват своята дейност и извън община Ветрино. Създават се много работни места и същевременно се подпомага държавата с хора и фирми, които могат да извършат много работа при нужда, а всички знаем, че работата отива там, където има хора и организации, които да я свършат. 

Придобихме и две дробилки, които помагат да се рециклират отпадъците при нужда. Даваме ги и под наем на хора и фирми, които също предпочитат да се насочат към кръговата икономика. 

Изобщо 2023 г. беше много динамична и протичаше с бурно развитие, като приходите изцяло отиваха за реинвестиция и усилване на възможностите на местните фирми.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 1 коментара за статията

  1. Николай Василев 8.1.2024 16:11 ч.

    Браво, ще следим развитието на новите проекти.

    За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД