Годината започва с мащабно строителство в с. Неофит Рилски

Само от началото на годината до сега се откриха пет нови къщи.

Новата 2024 г. започна по начин, по който завърши и старата 2023-та. Чудото в с. Неофит Рилски не свършва и неговото обновление тече със страшна сила. Само от началото на годината до сега се откриха пет нови къщи и всичките са в стилистиката, която се налага в последните години в селото и го прави най-красивото населено място в България.

За сравнение – гр. Несебър е най-обичаната туристическа дестинация в нашата родина според „Трипадвайзър“ и там има няколко остатъци на средновековни къщи, които привличат като магнит туристите. В с. Неофит Рилски само през януари се откриха 5 забележителни обекта, които ще се добавят към над 100-те строящи се и построени до момента. Всяка от тези къщи е неповторима и е като ролс-ройс сред автомобилите. Дограмите задължително са дървени, за да може да се рециклират на 100% след време и да имат нужната топлина. Всичките ще са с термопомпи и соларни панели на покривите и паркингите, както и със собствени водоизточници, което ще ги направи напълно автономни, 100% екологични и здравословни за живот, като всяка от тях няма да допуска вредни електромагнитни полета вътре в къщата благодарение на фарадеевата клетка, която е направена и вградена във фасадата. Налице е пълно преработване на строителните отпадъци в процеса на строителство. За всяка къща се предвижда голямо дворно пространство, което ще бъде залесено с прекрасни дървесни видове и зелена трева, като има изградени поливни системи, които да помогнат растителността да бъде свежа през цялата година. Оградите са не по-малко красиви от къщите и помагат за спиращ дъха изглед отвън и отвътре.

Всичко това се допълва с прекрасни улици и изпънати тротоари, както и прекрасно художествено осветление, което прави всичко да засияе приказно през нощта. Къщите са истински архитектурни шедьоври и с всяка новопостроена селото се превръща в най-интересната за разглеждане дестинация на Балканския полуостров. Поклон пред неуморните усилия на творците, които създават цялата тази красота!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД