Възможност за разбиране за личните финанси даде I част от Финансовия семинар на Тогедър Академи

На него беше предоставено решение, което повече от 10 години е помогнало на хиляди хора да си осигурят финансова свобода.

Повечето хора изпитват финансови затруднения. Живота им протича в преследване на възможността да достигнат до финансово благополучие. По-голямата част от хората са се предали, а други тайно се надявам да успеят да хванат някоя възможност и така да успеят да се придвижат напред. Рядко някой успява да достигне до по-добро заплащане, като често то бива обвързано със значително време, което трябва да бъде жертвано - било то за сметка на семейството или пък унищожавайки мечтите на самият човек. Странно защо никой не се сеща да се запита - дали пък няма система на правилно управление на личните финанси, която би могла да предотврати всички тези трудности и несполуки и да спомогне 100% от хората работещи по тази система да постигнат своята финансова стабилност само за няколко години.

На проведената I част от финансовия семинар на Тогедър Академи беше предоставено именно това решение, което вече повече от 10 години е помогнало на хиляди хора да си осигурят своята финансова свобода. Участниците имаха възможност да проследят процесите на протичане на човешкият живот пречупен през призмата на финансите - както на работещия човек, така и на бизнесмена. Това им даде възможност да си дадат сметка за грешките, които всички правят и причините хората да бъдат обречени да преживяват трудности по отношение на своите финанси. Впоследствие се запознаха с правилната система за работа с личните финанси и начина по който биха могли да излязат от този омагьосан финансов кръговрат. След това имаха възможност да се докоснат до всички базови познания за различните видове финансови инструменти, които съществуват в днешно време, осъзнавайки тяхното истинско предназначение и начин по който самите инструменти биха могли да ги подпомогнат в пътя към тяхното финансово израстване. И разбира се накрая на семинара получиха набор от практически насоки, чрез които да интегрират и приложат всичко научено, за да могат успешно да го внедрят в своето ежедневие. Огромно предимство за всеки участник е правото му да присъства абсолютно безплатно в провежданите ежемесечни срещи за всички посещавали финансовите семинари, които имат за цел да подпомагат участниците в действителното интегриране на получените знания в техния живот.

Тъй като семинара беше проведен едновременно на живо и онлайн, то той може да бъде достъпен и чрез регистрация за неговия запис, който ще е активен поне в рамките на следващите два месеца. В допълнение участието на този семинар дава правото за включване във II част на финансовия семинар, който е изцяло насочен в посока инвестиции.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД