Започна записването за курса по управление на лични финанси в Тракийския университет

Изключително предимство за желаещите да участват в този курс е фактът, че Пламен Кънчев е доказал се специалист в областта на личните финанси.

Започнаха регистрациите за курса по управление на лични финанси, който доказалият се специалист в областта – Пламен Кънчев, ще проведе в рамките на 20 сесии от по 3 учебни часа в рамките на следващите 5 месеца. Първата сесия ще се проведе във вторник, 23 април, от 16 ч., следващата ще бъде на 26 април, петък, по същото време. Сесиите ще се провеждат на всеки две седмици и ще приключат на 30 август.

Значително улеснение за хората, които решат да се запишат, е възможността за хибридно присъствие – тоест на място или онлайн, по избор. Като в същото време ще имат достъп и до запис, който ще бъде достъпен в рамките на 2 дни след провеждането на определена сесия.

Самите сесии съдържат пълната материя, свързана с вникването и внедряването на всички необходими знания в управлението на личните финанси, като структурираната информация е изцяло практически насочена и е изведена от успешния опит на водещия в тази сфера през последните 16 години.

Изключително предимство за желаещите да участват в този курс е фактът, че Пламен Кънчев е доказал се специалист в областта на личните финанси, който лично е приложил споделяните от него знания в живота си и е постигнал своята лична финансова независимост преди повече от 10 години. Нещо повече – успешно е спомогнал стотици други хора да направят същото за себе си и своите семейства.

Цената на курса е 500 лева, които трябва да бъдат преведени по банкова сметка на Тракийския университет в гр. Стара Загора, а изискванията за регистрация включват подаване на заявление по образец и копие на лична карта. За да преминете стъпките за регистрация е нужно да посетите сайта на Тогедър Академи.

Очакваме с нетърпение стартирането на курса, за да научим повече за темите, съдържанието, както и да ви информираме за неговото протичане.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД