Свободен вход, специален кът за децата и много изненади за посетителите на предстоящия автосъбор

Гостите на Исторически парк ще могат да участват в допълнителна томбола за награди.

Посетителите на тазгодишния автосъбор „Ние сме България“ (20-21 април 2024 г.) могат да се насладят на 3 основни неща, а именно: изложението на автомобили във Фестивалната зона, Исторически парк в целия му блясък, както и обиколки с бусове из историческия курорт Неофит Рилски. На информационните шатри всеки гост ще бъде ориентиран за това откъде може да започне своето посещение, как да си разпредели времето, кое колко струва и в кое може да се включи. Специално организираният детски кът във Фестивалната зона ще предостави вдъхновяващи игри за малките, както и шанс да се докоснат до различни превозни средства от ранна възраст. Съоръженията във Фестивалната зона са обезопасени, обучените ни доброволци са насреща за всякакви въпроси и съдействие през двата дни на събитието. 

Автосъбитието е със свободен вход! 

Облепени автомобили с български символи ще видите навсякъде около вас, като имате възможност да гласувате за тях. Това става чрез специален код за сканиране (QR), който ще ви отведе до изложбата в сайта на Исторически парк. Там, освен че ще можете да разгледате всички участници от предишни години, имате възможност да направите своя избор кой да бъде победителят през 2024 г. Гласуването се счита за потвърдено само след като сте попълнили правилно формуляра и сте потвърдили през своята електронна поща. Така ще избегнем грешки при гласуването. Участниците, които искат да гласуват на място, могат да го направят със специален талон, върху който да изпишат своята електронна поща и телефон, което ще възпрепятства дублирането на гласове с онлайн платформата. Организаторите са поели строга отговорност да проследят този процес.

Гостите на Исторически парк ще могат да участват в допълнителна томбола за награди, които включват сребърни карти за отстъпки, годишни билети за всички събития в Исторически парк, ваучери за уикенд почивки, включващи нощувки в „Ханът“, билет за парка, както и екстремни обиколки извън пътя за допълнителна емоция и адреналин. А водещите на събитието ще дадат на всички шанса да играят игри през двата дни на изложението, което да превърне всеки час от графика в забавление и състезание.

Очакваме ви с нетърпение! Повече за събитието може да научите във фейсбук страницата на Исторически парк!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД