„Български юнак“ – школа за истински мъже

Подготовката включва морални принципи, обща физическа подготовка, оцеляване в дивата природа, бойни техники и още много други полезни знания и умения.

Мнозина вярват, че живеем в мирни времена, когато повечето от хората са добри и спазват моралните правила, които защитават човешкото достойнство. Достатъчно е само едно преглеждане на публикациите и коментарите в социалните мрежи, за да се убедим в противното. Отвсякъде лъха агресия и виждаме хора, които са готови да разкъсат другия само заради различните му убеждения. Една част от хората, които наричат себе си демократи или либерали, са особено озлобени и ако имат власт, биха разкъсвали парче по парче инакомислещите си събратя. Именно те подкрепят Истанбулската конвенция, но в същия момент са готови да убият бавно жените, които се опитваха да бранят Паметника на Съветската армия. Неистово подкрепяха и се радваха на хулиганската атака срещу тях, като по коментарите им си личеше, че щяха да бъдат много по-крайни от групата насилници, които ги нападнаха. 

В такива времена, когато полицията е инструмент на мафията в държавната власт и е сигурно, че няма да защити обикновения гражданин от истинската организирана престъпност, е ясно, че всеки уважаващ себе си мъж е хубаво да придобие знание и умения, които да му помогнат да се защити сам. Конституцията дава достатъчно права на всеки гражданин на Република България, стига той да ги знае и да може да ги приложи. 

„Български юнак“ е клуб, който помага на хората да придобият тези умения и да живеят по-спокойно в свят на насилници и бежанци-войници, които във всеки един момент могат да направят живота му ад. Подготовката включва морални принципи, обща физическа подготовка, оцеляване в дивата природа, бойни техники и още много други полезни знания и умения, за да може един мъж да защити себе си и семейството си. Заниманията преминават в изграждаща характера среда, която дава възможност да се запознаем с много нови хора, както и да свикнем на малко по-сурови условия от тези, на които сме свикнали в момента. Подготовката е ключът към оцеляването и по-добрия живот и няма по-добро място, където да я придобиете от спортен клуб „Български юнак“. Обучението е задължително за всеки мъж, който иска да има някакъв контрол над живота си!

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД