Фондация „Родолюбци за България“ ще финансира и изгражда български управленски елит

Тази фондация революционно ще обърне тренда на развитие на България, защото не може една страна да защитава интересите на своя народ, ако управлението й защитава чужди интереси.

Много години истинските българи се оплакват от липсата на управляващи, които да водят нашия народ по собствен път, а не да бъдат лакеи на чужди управници. За съжаление моделът, в който живеем, създава хора с промито от чуждите държави съзнание, защото тяхното формиране се получава от фондации, които насочват чужди капитали в обучението и възпитанието на нашите управници. Всички знаем поговорката, че който плаща, той поръчва музиката и за съжаление така се получава и у нас. Чужди фондации финансират проекти в образованието и създаването на политици и после се чудим защо тези политици служат на чужди интереси, а не на нашите. Едрият ни бизнес не може да бъде самостоятелен, а е на издръжка от същите тези чужди потоци пари и става така, че българите нямаме шанс да получим управление, което да защитава нашия интерес. 

Това е причината Ивелин Михайлов и полк. Николай Марков да създадат фондация, която да финансира и изгражда български елит, като по този начин ще прекратим зловещата за страната ни поредица от престъпни или подчинени на чуждо влияние ръководители. Фондацията ще набира средства от всеки български гражданин, който има желание да се включи в тази родолюбива инициатива, като те ще отиват за създаването на кадри в политиката и предприемачеството. Така ще можем да разчитаме на един постоянен поток от интелигентни и можещи наши сънародници, в съзнанието на които ще бъде вградено ясното виждане, че служат на българския народ, а не на чужди компании или правителства. Тази фондация революционно ще обърне тренда на развитие на България, защото не може една страна да защитава интересите на своя народ, ако управлението й защитава чужди интереси. Фондацията е вече готова и ще ви дадем сметка, в която всеки може да отделя своя месечен или годишен дан. Средствата ще се управляват от полк. Николай Марков и в края на всяка година ще се дава отчет, който да уверява ангажираните родолюбци, че всяка стотинка е отишла по предназначение. Не можем да борим чуждите агенти със забрана, а със създаване на по-добри практики от тях. Това е начинът да се учим и да бъдем по-добри. Успех на създателите и включилите се в програмата, защото те вече са няколко. Скоро можем да очакваме първите професионални политици, които са възпитани да защитават българския дух и култура, както и да служат на своя прекрасен народ.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 1 коментара за статията

  1. Nikolay Ganev 12.5.2024 9:07 ч.

    Желая Ви много здраве, за да може да осъществите замисленото спасяване на България!!! Да сте живи и здрави, защото България има нужда от такива като Вас!

    За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД