петък, 10.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Новини

Всички статии в хронологичен ред

Защо иновациите са най-ефективният път към постигането на мащабни резултати?

Много често думата „иновация“ се тълкува погрешно, като в нея се влага единствено и само идеята за абсолютно революционна технология. Всъщност иновацията не е нищо повече от незначително нововъведение, обикновено дължащо се на лека промяна, която създава възможност нещата да се случват по малко по-различен начин от общоприетия до момента.

След битката за Ветрино идва битката за България

Възраждането на най-малката и най-бедна община във Варненско и превръщането й в животворно и процъфтяващо място се случи благодарение на проекта „Исторически парк“ и неговите съмишленици. Самата идея, проектът и последствията от неговото развитие и разрастване доведоха до бърза и чувствителна промяна в качеството на живот в общината.

Броени дни до първия по рода си Детско-юношески интерактивен фестивал „Възходът на Асеневци“

Най-новото културно-историческо събитие – интерактивният фестивал „Възходът на Асеневци“, ще се проведе за първи път на 11 май, събота. Първото по рода си културно-историческо събитие е насочено изцяло към организираните групи и свободните посетители на Исторически парк.

От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?

Няма българин, чието сърце да не трепне при споменаването на Батак – града герой в националната ни памет, чиито жители са подложени на нечувани зверства и изстъпления при потушаване на Априлското въстание.