четвъртък, 09.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Политика

Всички статии от избраната рубрика

След битката за Ветрино идва битката за България

Възраждането на най-малката и най-бедна община във Варненско и превръщането й в животворно и процъфтяващо място се случи благодарение на проекта „Исторически парк“ и неговите съмишленици. Самата идея, проектът и последствията от неговото развитие и разрастване доведоха до бърза и чувствителна промяна в качеството на живот в общината.

От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?

Няма българин, чието сърце да не трепне при споменаването на Батак – града герой в националната ни памет, чиито жители са подложени на нечувани зверства и изстъпления при потушаване на Априлското въстание.

Ивелин Михайлов отговори на лъжите за Исторически парк, разпространявани в медиите

Предприемачът и основател на Исторически парк Ивелин Михайлов опроверга медийните нападки от страна на влогъра Симон Милков. Това се случи на пресконференция в БТА-Варна, която беше отговор на провелата по-рано се среща с медиите на Милков.

Ветринска република или Свободна България

Още по времето на османското робство всички нормални хора на нашата земя са си мечтали за една свободна България, където всеки да може да се развива спрямо способностите и желанията си, а не да бъде мачкан и ограбван от властта, която използва башибозука с цел потискане и издевателства над трудовите хора.