понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Исторически парк

Всички статии от избраната рубрика

Служители на HUMANA избират Исторически парк за сплотяващи екипа събития

Знаете ли какво е общото в съвременния свят между хората с благородна кауза? Отдадеността! Отдаденост, която съчетават с вяра, устрем и енергия, за да я осъществят и така с една идея да подобрят света, да го направят по-красив и по-човечен.

Бялата лястовичка за обърканата ни държава

Различни са хората, които посещават Исторически парк, различни са представата и нагласата им, с които идват при нас. През тази седмица ни гостува група от 50 висококвалифицирани туристи към Българската академия на науките от София, водена от председателя на Академичното туристическо дружество към БАН г-жа Лена Апостолова.

От сърцето на Европа – с любов към Исторически парк 

Исторически парк е предпочитано място за посетители от цял свят за пълноценно презареждане с любимите им хора. Поредното доказателство за това са споделените впечатления на семейство Хайди и Робърт Колб от Швейцария. Те ни гостуваха през седмицата и останаха удивени от всичко сътворено в Исторически парк. „Едно от най-впечатляващите неща е, че още от входа те посрещат щастливи хора!“ – развълнуван, сподели г-н Колб.

Студенти от Румъния се потопиха в историята по нашите земи

Гости на Исторически парк през седмицата бяха младежи от Техническото училище „Horea“ в гр. Маргита, Румъния. Те са участници по програмата „Еразъм“, чиято цел е подкрепа на образованието, младежта и спорта в Европа.