понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Икономика

Всички статии от избраната рубрика

Семинар на „Тогедър“ - перспективи в професията на финансовия консултант

През изминалата събота и неделя за пореден път се проведе семинар за нови стажанти на компания „Тогедър“, който има за цел да запознае участниците с перспективите в професията на финансовия консултант. Все повече хора търсят възможности за развитие, но малцина знаят какво точно искат да работят. На 11 и 12 май предстои следващият семинар, който може да се окаже добро начало за студенти, които освен да изкарат стаж, търсят възможност да натрупат знания и умения в сферата на продажбите и финансовите услуги.

Семинарите по лични финанси образоват все повече българи

На 23 март се проведе семинар за управление на лични финанси, втора част, който е част от каузата на „Тогедър Академия“ да образова все повече българи по темата. Семинарът се провежда за осма поредна година и предоставя на посетителите систематизирано знание, събрано на теоретична база от книгите на западни автори, но проверено практически тук, в България. Това гарантира на всички, които са успели да получат достъп до тази информация, че прилагането й ще даде резултатите , които целят.

Съветите на специалиста: Страхът от провал е пагубен за мечтите

Една от най-големите спирачки пред човек, който не желае да живее посредствен живот, е страхът от провал. Много често той се оказва по-силен от желанието за успех и това е определящо за посредствеността, която се настанява в живота ни. Ако обаче човек осъзнае, че може да използва несполуката, за да се извиси много над средното ниво, около което би преминал животът му – тогава повечето хора щяха да са истински успешни и по този начин да направят света по-добро място за живеене. 

  • ПРЕД.
  • 1.
  • СЛЕД.