понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Новини

Всички статии в хронологичен ред

ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

Управлението на държавата България е организирана престъпна група и това лесно може да се докаже по начина на организиране на атаката срещу Исторически парк и неговия изпълнителен директор Ивелин Михайлов. С нея става кристално ясно по какъв начин действа организираната престъпна група начело на държавата.

Служители на HUMANA избират Исторически парк за сплотяващи екипа събития

Знаете ли какво е общото в съвременния свят между хората с благородна кауза? Отдадеността! Отдаденост, която съчетават с вяра, устрем и енергия, за да я осъществят и така с една идея да подобрят света, да го направят по-красив и по-човечен.

Строителство за хората

В община Ветрино се случва строително чудо. Всички знаем, че в цялата страна основното, което се строи вече десетки години, са жилищни сгради. Училища и детски градини не само не се правят, а се закриват старите. Все по-малък процент от сградния фонд е за обществено предназначение, за дейности, свързани с развитието на човека и човешката система.

Прекрасната любовна история на Йоана и Габриел

Нека да надникнем за малко в прекрасната любовна история на Йоана и Габриел, започнала с романтично предложение през миналата година на брега на Мраморно море в Турция. Логичното продължение – тяхната луда, весела сватба, събра всички близки до сърцата им хора, за да празнуват заедно любовта.