събота, 11.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Ивелин Михайлов отговори на лъжите за Исторически парк, разпространявани в медиите

Предприемачът и основател на Исторически парк Ивелин Михайлов опроверга медийните нападки от страна на влогъра Симон Милков. Това се случи на пресконференция в БТА-Варна, която беше отговор на провелата по-рано се среща с медиите на Милков.

Празниците не отмениха безплатните уроци по математика в община Ветрино

Докато десетки хиляди автомобили кръстосваха България по време на празниците и стотици хиляди празнуващи разпускаха на трапезата, добрите дела в село Неофит Рилски продължиха. Въпреки почивните празнични дни учителят Георги Великов за пореден път потегли от Варна до селото, за да проведе безплатните си уроци с малчуганите от община Ветрино и да ги въведе във все по-важния за бъдещето свят на математиката. 

Малчугани от Ветрино получиха първия си урок по професионално развитие

Ако се доверим на Мария Монтесори, образованието на децата трябва да започне още с раждането. Затова не е учудващо, че малчуганите от ДГ „Васил Левски“ в с. Ветрино участваха в обучение за своите лични финанси и професионално бъдеще.

Гражданското общество от община Ветрино и „ДоброЖънци“ с доброволческа акция по залесяване

Гражданските общества от община Ветрино и Добрич проведоха втора съвместна доброволческа акция. През изминалата неделя доброволци от с. Неофит Рилски, Сдружение „ДоброЖънци“ и жители на областите Добрич и Шумен се впуснаха да залесяват до малкия язовир край с. Плачидол, община Добричка.