четвъртък, 16.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Новини

Всички статии в хронологичен ред

Прекрасната любовна история на Йоана и Габриел

Нека да надникнем за малко в прекрасната любовна история на Йоана и Габриел, започнала с романтично предложение през миналата година на брега на Мраморно море в Турция. Логичното продължение – тяхната луда, весела сватба, събра всички близки до сърцата им хора, за да празнуват заедно любовта.

Исторически парк продължава да подпомага българския фолклор

Още със самото си създаване Исторически парк подпомага опазването на българските традиции и предаването им на следващите поколения. Това се случва по най-различни начини – организиране на фестивали, издаване на книги и подпомагане на самодейни състави. Преди броени дни паркът помогна на ЖФГ „Здравец“ при НЧ „Просвета-1904“ – с. Млада гвардия, като осигури превоз на самодейците до с. Енево и гр. Суворово в два поредни дни.

Дом на хляба в с. Неофит Рилски ще показва пътя на насъщния до нашата трапеза

Дом на хляба ще бъде изграден в с. Неофит Рилски. Амбициозното начинание ще даде възможност на всеки да види с очите си целия процес по приготвянето на хляб – от засаждането на зърното до изпичането на насъщния.

Манипулацията – една от отровите в съвременната икономическа система

В съвременното общество е изключително трудно да се докоснем до истината. Основната причина за това е липсата на сигурност и разбиране – все пак всеки възприема света по свой начин, различен от този, по който околните го възприемат.