Млади предприемачи откриват верига магазини за български стоки 

Изминаха само няколко месеца от откриването на първия им хранителен магазин във Варна, миналата неделя отвори врати втори магазин в София, като предстои и трети.

Долината на предприемачите – община Ветрино, успява да вдъхнови все повече дейни българи, които искат да участват цялостно в развиването на българската икономика. Пламен Ангелов и Галин Иванов са едни от тях. Те заедно с организацията на „Хора от народа“ са се заели с мисията за възстановяването на хранителния суверенитет на България. Изминаха само няколко месеца от откриването на първия им хранителен магазин във Варна, миналата неделя отвори врати втори магазин в София, като предстои и трети. Чрез магазините си те обединяват българските производители, които отглеждат натурални продукти, като дават възможност и на всеки човек в града да получи по-лесен достъп до истинска и качествена храна. 

Зад цялата тази родолюбива кауза застава и Исторически парк, като помага по всички направления, в които младите предприемачи имат нужда.

В магазините може да откриете и част от продуктите на Исторически парк – вино без консерванти – „Виното на боговете”, пелин, студенопресован 100% натурален сок от череши и едросмляна домашна лютеница без добавена захар. Може да се докоснете до истинския вкус на овчето кисело мляко и други домашни качествени млечни продукти. Всички продукти, които се предлагат, достигат до крайния потребител на достъпна цена. 

Може да откриете магазините на „Хора от народа“ в:

гр. Варна, „Дубровник“ 17, 9010 „Левски“

гр. София, ул. „Родопски извор“ 24, жк „Красно село“

За връзка с тях може да ги намерите във фейсбук „Хора от народа“ или на тел. 0876677221

Да подкрепим българските производители и родното производство! Защото е наше, българско, качествено, вкусно и достъпно!

 

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД