понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Истинска история

Всички статии от избраната рубрика

Прекрасната любовна история на Йоана и Габриел

Нека да надникнем за малко в прекрасната любовна история на Йоана и Габриел, започнала с романтично предложение през миналата година на брега на Мраморно море в Турция. Логичното продължение – тяхната луда, весела сватба, събра всички близки до сърцата им хора, за да празнуват заедно любовта.

Пламен от Панагюрище – поредният българин, завърнал се от чужбина

„Дано по-скоро се осъзнаят всички българи, за да не стане твърде късно за България!“ С този призив Пламен Тодев от гр. Панагюрище се обръща към сънародниците си. Той е поредният българин, живял дълги години в чужбина и осъзнал, че западният свят не е такъв, какъвто е бил преди.

Ивелина Петрова – жената воин от Исторически парк

Изборите, които правим, могат да ни превърнат в жертва или в силни хора, от нас зависи какво ще изберем. Животът постоянно ни среща със силни мъже и жени, поели съдбата си в свои ръце, борейки се от сутрин до вечер, за да постигнат своето късче щастие. Саможертвата, дисциплината, мечтите, малките крачки по пътя на осъществяване на целите ни крият цялата прелест и смисъл на живота.

18-годишният Анес Белаббас: На село открих възможности да развия потенциала си

Безпътица. Това е първата дума, която ми идва наум, когато разговарям с току-що завършили образованието си млади хора, на които им е трудно да определят желаната посока за развитието си в живота. Причините са комплексни и вината за липсата на професионална ориентация не е само тяхна. За съжаление, образователната ни система в момента боледува, не дава функционални умения на младежите и теоретичните знания в училище не се допълват с практически опит.