понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Обучения

Всички статии от избраната рубрика

Празниците не отмениха безплатните уроци по математика в община Ветрино

Докато десетки хиляди автомобили кръстосваха България по време на празниците и стотици хиляди празнуващи разпускаха на трапезата, добрите дела в село Неофит Рилски продължиха. Въпреки почивните празнични дни учителят Георги Великов за пореден път потегли от Варна до селото, за да проведе безплатните си уроци с малчуганите от община Ветрино и да ги въведе във все по-важния за бъдещето свят на математиката. 

Семинар на „Тогедър“ - перспективи в професията на финансовия консултант

През изминалата събота и неделя за пореден път се проведе семинар за нови стажанти на компания „Тогедър“, който има за цел да запознае участниците с перспективите в професията на финансовия консултант. Все повече хора търсят възможности за развитие, но малцина знаят какво точно искат да работят. На 11 и 12 май предстои следващият семинар, който може да се окаже добро начало за студенти, които освен да изкарат стаж, търсят възможност да натрупат знания и умения в сферата на продажбите и финансовите услуги.

Пропагандата – на фокус в поредното неделно обучение в село Неофит Рилски

Проведе се поредното безплатно неделно обучение на общността в с. Неофит Рилски. Негов водещ беше предприемачът Ивелин Михайлов, а темата беше пропагандата. Участниците в обучението се запознаха с основополагащата книга в областта – „Пропаганда“, написана от Едуард Бернайс.

Финансов консултант от „Тогедър“ – гост-лектор в УНСС

През изминалата седмица финансов консултант от компания „Тогедър“ бе гост-лектор на студентите от 2-ри курс в Университета за национално и световно стопанство – гр. София. Лекцията му се осъществи по поканата на ас. д-р Щелян Стефанов Калчев, който е преподавател в УНСС.