събота, 27.07.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Политика

Всички статии от избраната рубрика

Кой е Стефан Калчев, свидетелят срещу Исторически парк

След дълго мълчание по темата, мисля, че назря моментът, в който да се мълчи е пагубно. В следващите редове ще бъда до болка откровен с една единствена цел – истината да излезе наяве, тъй като на правдата вероятно ѝ трябва повече време!

Ивелин Михайлов: Хората правят държавата

"В днешно време все по-често чувам изразите: "Ако не си пътувал, все едно не си живял", "Яж, пий и си носи новите дрехи","Нищо няма да занесеш на онзи свят, така че живей на макс". Може би когато някой ги е казал е имал друго предвид, но сега се използват със значението да бъдеш повърхностен и да унищожиш твореца в теб, и да наблегнеш на консуматора.

„Ново начало“ – началото на нещо велико

Преди много години България е била пред огромна заплаха. Светът около нея е горял в огъня, запален от Монголската империя, като в същото време дългогодишният й враг Византия е бил в съглашение именно с монголите, а за капак на този убийствен тандем тогавашният български цар е бил сакат.

Пробългарската партия „Величие” е изненадата на изборите

ПП „Величие” е изненадата на изборите за националния парламент. Под надслов „От пепелта към слънцето” партията успя да премине 4-процентната бариера и да получи правото да излъчи народни представители в Народното събрание.

© Всички права са запазени, 2024.