вторник, 30.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Семинари

Всички статии от избраната рубрика

ЗАПИШИ СЕ за ежеседмични дискусии на финансови и икономически теми!

Вече повече от година на територията на село Неофит Рилски се провеждат онлайн дискусии, обучения и семинари, които помагат да развием своя потенциал в най-различни области от живота. Теми като икономика, финанси, предприемачество, личностно развитие, НЛП, комуникация, организация и др. са ключови за успеха.

Семинарите по лични финанси образоват все повече българи

На 23 март се проведе семинар за управление на лични финанси, втора част, който е част от каузата на „Тогедър Академия“ да образова все повече българи по темата. Семинарът се провежда за осма поредна година и предоставя на посетителите систематизирано знание, събрано на теоретична база от книгите на западни автори, но проверено практически тук, в България. Това гарантира на всички, които са успели да получат достъп до тази информация, че прилагането й ще даде резултатите , които целят.

Възможност за разбиране за личните финанси даде I част от Финансовия семинар на Тогедър Академи

Повечето хора изпитват финансови затруднения. Живота им протича в преследване на възможността да достигнат до финансово благополучие. По-голямата част от хората са се предали, а други тайно се надявам да успеят да хванат някоя възможност.

Специализиран семинар на „Тогедър“ учи как да бъдем приятели с парите

Специализиран семинар по управление на лични финанси ЧАСТ I ще проведе „Тогедър Академи“ на 24 февруари. Събитието ще се проведе онлайн през Zoom, като има възможност и за гледане на живо.