понеделник, 29.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Услуги

Всички статии от избраната рубрика

Мениджърите на „Амави травъл“ впечатлени от видяното и съпреживяното в Исторически парк  

Последната авторска програма на туроператора се нарича „Мистичната Североизточна България“ и включва посещение в Исторически парк. Пред сетивата на гостите се разкрива хилядолетната история на културите и народите, населявали българските земи. Траки, прабългари и славяни оживяваха, за да разкажат за своя бит, вярвания и достижения, а царският дворец от епохата на Второ българско царство порази със своята мащабност.

Нова атракция за децата – писта за електрически колички

През месец май ще бъде готова детската писта за електрически колички в непосредствена близост до Исторически парк. В нея ще има алеи, които са направени специално за шофиране на малки колички, ще има и полигончета, на които децата да се учат на маневриране и правилно шофиране. По този начин те не просто ще се забавляват, а и ще се научат от ранна възраст да управляват автомобила, да правят маневри и как трябва да се движат участниците по пътното платно. Т

Безплатни уроци въвеждат децата от община Ветрино в света на математиката

Безплатните уроци по математика за малчуганите от община Ветрино продължават на пълни обороти. Те се провеждат всяка събота между 16:00 и 18:00 ч. в с. Неофит Рилски. Пътеводител в света на числата за децата е учителят Георги Великов.

Излекувай тялото си с масажна природолечебница!

Здравейте, любители на нетрадиционната медицина! Преди няколко месеца в село Неофит Рилски се откри масажен кабинет за рехабилитация, който е оборудван и специално подготвен да приема и да помага на хората. Кабинетът е под името „МАСАЖНА ПРИРОДОЛЕЧЕБНИЦА“ и се намира в читалището на с. Неофит Рилски, община Ветрино.