Излекувай тялото си с масажна природолечебница!

Димо е опитен рехабилитатор и всички негови знания и ценен практически опит ще бъдат на разположение на жителите на община Ветрино.


Здравейте, любители на нетрадиционната медицина! Преди няколко месеца в село Неофит Рилски се откри масажен кабинет за рехабилитация, който е оборудван и специално подготвен да приема и да помага на хората. Кабинетът е под името „МАСАЖНА ПРИРОДОЛЕЧЕБНИЦА“ и се намира в читалището на с. Неофит Рилски, община Ветрино. Зад цялото това начинание стои рехабилитаторът Димо Косинов, който в дълбочина е изучавал източни бойни изкуства, обучаван е в Ню Йорк в т.нар. от него „житейско училище“ от китайци на шиацу, рефлексология, рейки, лечебен точков масаж и други тайни на нетрадиционната китайска медицина. Получил е и ценни практически знания от руснаци за лечение с нетрадиционна медицина по метода „Бутейко“. Димо е опитен рехабилитатор и всички негови знания и ценен практически опит ще бъдат на разположение на жителите на община Ветрино. Масажът е разбираем за всички език, който можем да използваме за лечение, за успокоение, за облекчаване на болката и премахване на напрежението.

За повечето хора схванатите мускули са просто част от ежедневието, нещо, с което така сме свикнали, че често разбираме до каква степен са напрегнати мускулите ни и колко много енергия похабява това напрежение чак когато ни направят масаж! В поредица от статии ще ви разкажем за разнообразието от масажни техники, които можем да ви предложим, както и за ползите от масажа. Ще се съобразим с вашите нужди и изисквания и ще ви предложим масаж, подходящ специално за вас! Очакваме ви!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД