вторник, 30.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Туризъм

Всички статии от избраната рубрика

Брокери от Хюстън, Тексас – смаяни от строителството в Неофит Рилски

В първия ден на април ни посетиха американски брокери на недвижими имоти. Фабиан и Кандис Корзо изграждат бизнеса си в един от най-бурно развиващите се градове в САЩ, а именно Хюстън, Тексас, където е централата на НАСА, заобиколена от военни бази, има петролни рафинерии и индустрията процъфтява. Фабиан и Корзо имат поглед върху толкова много сделки заради постоянното търсене на имоти от местещи се в Хюстън, че са развили безпогрешна преценка за качеството на жилищата, които предлагат. В момента, в който стъпиха в Исторически парк, очите им заблестяха.

Засилен интерес към туристическите обиколки до труднодостъпни места

Засиленият интерес от чужденци да комбинират своята почивка в Исторически парк с посещение на локалните туристически атракции доведе до скок в развитието на обогатяващите престоя маршрути

Десетки престижни компании се довриха на Исторически парк през 2023г.

Със своите безкрайни възможности Исторически парк и Фестивалната зона се превърнаха в дом на многобройни прояви. В зенита на топлите летни месеци тук се проведоха културни събития с разнороден характер – от исторически и традиционни, през фолклорни и съвременни, до международни и местни – всички те посрещнати с голям интерес от публиката. И това не беше всичко.

Ново място за срещи и събития

Ханът в село Неофит Рилски се превръща в предпочитано място за срещи и събития. Мотористи от мотоклуб „Кан Аспарух 681“ избраха да направят своето редовно месечно събрание на клуба, като го съчетаха с нощувка. Няма как да не забележи човек, когато те преминават през селото. Впечатляващите мотори, разветите български знамена – всичко това е трудно да остане незабелязано.