понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Туризъм

Всички статии от избраната рубрика

Посещаемостта в Исторически парк продължава да расте с бързи темпове

След усмихнатата Баба Марта месец април ни изпита и очарова с прекрасно динамично време. Сякаш всеки цвят и всяка тревичка бързаха да се покажат, за да усетят милувката на пролетното слънце. Лястовичките долетяха от топлите страни и подновиха гнездата си, а веселото им чуруликане предизвиква някак неволно усмивките на хората. Чудната еуфория от новото начало се носеше във въздуха и караше хората да потърсят различни преживявания на нови места.

Брокери от Хюстън, Тексас – смаяни от строителството в Неофит Рилски

В първия ден на април ни посетиха американски брокери на недвижими имоти. Фабиан и Кандис Корзо изграждат бизнеса си в един от най-бурно развиващите се градове в САЩ, а именно Хюстън, Тексас, където е централата на НАСА, заобиколена от военни бази, има петролни рафинерии и индустрията процъфтява. Фабиан и Корзо имат поглед върху толкова много сделки заради постоянното търсене на имоти от местещи се в Хюстън, че са развили безпогрешна преценка за качеството на жилищата, които предлагат. В момента, в който стъпиха в Исторически парк, очите им заблестяха.

Засилен интерес към туристическите обиколки до труднодостъпни места

Засиленият интерес от чужденци да комбинират своята почивка в Исторически парк с посещение на локалните туристически атракции доведе до скок в развитието на обогатяващите престоя маршрути

Десетки престижни компании се довриха на Исторически парк през 2023г.

Със своите безкрайни възможности Исторически парк и Фестивалната зона се превърнаха в дом на многобройни прояви. В зенита на топлите летни месеци тук се проведоха културни събития с разнороден характер – от исторически и традиционни, през фолклорни и съвременни, до международни и местни – всички те посрещнати с голям интерес от публиката. И това не беше всичко.