понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Нова надежда

Всички статии от избраната рубрика

Работата по храма „Св. Петка“ в с. Средно село не спира

Възстановяването на православната църква „Св. Петка“ в с. Средно село тече с пълна сила. Към момента строителите укрепват поясите, преди да започнат стоманената конструкция за покрива, която ще комбинират с допълнителна дървена конструкция.

Злостни нападки довеждат Велислава в Исторически парк, за да се влюби в мястото и хората завинаги

Колкото повече те харесват, толкова повече не те харесват. Този израз го чух съвсем наскоро и със сигурност грабна вниманието ми. В интерес на истината много успешни предприемачи казват, че когато човек изгражда нещо ново и наистина велико, и получи омраза, това означава, че върви в правилната посока.

ДОБРОВОЛЦИ СЕ ВКЛЮЧВАТ В БОРБАТА

В хода на подготовката за предстоящите избори доброволци от цялата страна прииждат в община Ветрино с желание да се включат в организацията и да подпомагат партия „Величие“ в предстоящите избори. Млади хора започват своето обучение за бъдещи млади политици, които работят за Отечеството. Това са хора, които са решени да работят и да станат водачи, средни и дребни предприемачи – гръбнакът на всяка икономика, на всяка държава.

Поли от Варна предпочете община Ветрино, за да се учи на маркетинг

Ако си търсещ човек в днешно време, който има желание да поеме живота си в ръце, предпочита четенето пред дискотеките, наркотиците и правенето на глупости, значи нещо не ти е наред. Новото „нормално“ се е превърнало във вирус, от който боледуват немалка част от съвременните младежи.