понеделник, 29.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Литература

Всички статии от избраната рубрика

Очакваме скандална книга за вредите от ветрогенераторите върху хората

Д-р Нина Пиърпонт е действащ лекар, професор от университетите „Джонс Хопкинс“, „Принстън“ и „Йеил“ (да не се бърка с Харвардското бизнес училище, което не е и Харвардският университет). Тя предостави безвъзмездно правата за издаване на нейната книга „Синдром на вятърната турбина“.

Препоръчани книги от Академия „Тогедър“

През последните десетилетия все повече се наблюдава затрудняване на достъпа до качествени книги, които биха могли да предоставят истинско и автентично съдържание. От една страна, причината е в нуждата на издателствата да предоставят регулярно нови и нови заглавия с оглед способността да генерират продажби.

Какво не знаем за богатите?

Има много книги, написани за богатството и богатите хора, в които те са описани като хора, които мислят за другите и искат да помагат, но виждаме, че в живота нещата изглеждат по коренно различен начин. Богатите хора стават все по-богати, а бедните все по-бедни. Мнозина посещават курсове за богатство и успех, но крайният резултат е един и същ. Нещо повече – всеки ден се борят да спазват законите – държавните и корпоративните, с надеждата, че един ден ще станат част от кръга на избраните, но уви, те също прекарват живота си в празна надежда и разочарование. Има ли нещо, което не знаем? Има ли информация, която ще ни помогне да разкрием загадката?