понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Красиво Ветрино

Всички статии от избраната рубрика

Строителство за хората

В община Ветрино се случва строително чудо. Всички знаем, че в цялата страна основното, което се строи вече десетки години, са жилищни сгради. Училища и детски градини не само не се правят, а се закриват старите. Все по-малък процент от сградния фонд е за обществено предназначение, за дейности, свързани с развитието на човека и човешката система.

Дом на хляба в с. Неофит Рилски ще показва пътя на насъщния до нашата трапеза

Дом на хляба ще бъде изграден в с. Неофит Рилски. Амбициозното начинание ще даде възможност на всеки да види с очите си целия процес по приготвянето на хляб – от засаждането на зърното до изпичането на насъщния.

Тържествено откриване на приказните градини в Розариум – Билкариум в с. Неофит Рилски

На 1 и 2 юни в село Неофит Рилски ще властват лековитите билки и царицата на цветята – неповторимата роза. Розата винаги е била символ на красота, младост и здраве. Това царствено растение заема специално място в сърцата на хората от древността до наши дни и е в основата на романтични истории, легенди и разкази, които вълнуват и днес.

„Красив Добрич“ влиза в семейството на свободните медии в България 

Добруджа, земята, за която е мечтал всеки владетел и за която са се водили толкова много войни, сега се е превърнала в пустиня, от която хората бягат. Демографската криза удря и житницата на България, липсват развойни центрове и условия за предприемачество, няма ги и водачите, които да заразяват с пример останалите и да са готови да поемат отговорност.