понеделник, 20.05.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

България

Всички статии от избраната рубрика

ПРЕСТЪПНАТА ДЪРЖАВА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

Управлението на държавата България е организирана престъпна група и това лесно може да се докаже по начина на организиране на атаката срещу Исторически парк и неговия изпълнителен директор Ивелин Михайлов. С нея става кристално ясно по какъв начин действа организираната престъпна група начело на държавата.

След битката за Ветрино идва битката за България

Възраждането на най-малката и най-бедна община във Варненско и превръщането й в животворно и процъфтяващо място се случи благодарение на проекта „Исторически парк“ и неговите съмишленици. Самата идея, проектът и последствията от неговото развитие и разрастване доведоха до бърза и чувствителна промяна в качеството на живот в общината.

От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?

Няма българин, чието сърце да не трепне при споменаването на Батак – града герой в националната ни памет, чиито жители са подложени на нечувани зверства и изстъпления при потушаване на Априлското въстание.

Ивелин Михайлов отговори на лъжите за Исторически парк, разпространявани в медиите

Предприемачът и основател на Исторически парк Ивелин Михайлов опроверга медийните нападки от страна на влогъра Симон Милков. Това се случи на пресконференция в БТА-Варна, която беше отговор на провелата по-рано се среща с медиите на Милков.