ЗАПИШИ СЕ за ежеседмични дискусии на финансови и икономически теми!

Ежеседмичните дискусии са всеки понеделник от 7:30 до 8:30 ч., като след това има възможност за достъп до записа от събитието.

Вече повече от година на територията на село Неофит Рилски се провеждат онлайн дискусии, обучения и семинари, които помагат да развием своя потенциал в най-различни области от живота. Теми като икономика, финанси, предприемачество, личностно развитие, НЛП, комуникация, организация и др. са ключови за успеха, независимо с какво се занимаваме. От изключително важно значение е да избираме да се учим от практици, затова обученията се водят от българския предприемач Ивелин Михайлов и високоуважавания вече и в академичните среди финансов консултант Пламен Кънчев.

Ежеседмичните дискусии са само част от събитията, които се провеждат. Те са всеки понеделник от 7:30 до 8:30 ч., като след това има възможност за достъп до записа от събитието.

Възможността за участие е чрез абонамент, като след всяко обучение има наличен запис за тези, които не успеят да присъстват, достъпът до който ще е на база направената от тях еднократна регистрация!

БОНУС! Всеки, участващ в този абонамент, получава безплатно възможност за участие и в ежеседмичния анализ и съвети за внедряване на знания от книги, който се провежда от 19 до 20 ч., отново в понеделник.

Препоръчително е да се регистрират за участие само хора, които имат желание да развиват своите знания в упоменатите области, както и да ги внедрят в живота си!

За повече информация относно обучителните програми и за регистрация се свържете с нас на тел. 0893 378 318.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД