Семинар на „Тогедър“ - перспективи в професията на финансовия консултант

Всеки, който желае да научи повече за семинарите, може да се запише за кратка онлайн среща, като сканира QR кода, за да прецени сам дали това е предизвикателството, което иска да поеме.

През изминалата събота и неделя за пореден път се проведе семинар за нови стажанти на компания „Тогедър“, който има за цел да запознае участниците с перспективите в професията на финансовия консултант. Все повече хора търсят възможности за развитие, но малцина знаят какво точно искат да работят. На 11 и 12 май предстои следващият семинар, който може да се окаже добро начало за студенти, които освен да изкарат стаж, търсят възможност да натрупат знания и умения в сферата на продажбите и финансовите услуги. Голямо предимство за участниците е, че по време на обучението ще имат ментори, които да ги направляват, да им предадат знания и опит и да им спестят години за теоретично обучение. Работата със застрахователни и инвестиционни продукти ще им помогне да разберат как работи финансовото планиране и по този начин да бъдат полезни освен за бъдещите си клиенти, а и за самите тях.

Всеки, който желае да научи повече за семинарите, може да се запише за кратка онлайн среща чрез попълване на електронен формуляр и да прецени сам дали това е предизвикателството, което иска да поеме.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД