понеделник, 29.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Семинарите по лични финанси образоват все повече българи

На 23 март се проведе семинар за управление на лични финанси, втора част, който е част от каузата на „Тогедър Академия“ да образова все повече българи по темата. Семинарът се провежда за осма поредна година и предоставя на посетителите систематизирано знание, събрано на теоретична база от книгите на западни автори, но проверено практически тук, в България. Това гарантира на всички, които са успели да получат достъп до тази информация, че прилагането й ще даде резултатите , които целят.

Основният Семинар на Тогедър - “Квантов скок” за вашата кариера.

Изминалата събота в с. Неофит Рилски се проведе поредният Основен семинар на Тогедър за нови консултанти. За какви хора е подходящ? Ако се огледаме около себе си, ще забележим, че част от хората не са доволни от живота, който водят. Или работата им, не ги вдъхновява, или имат финансови проблеми, (независимо от доходите, които заработват), или не успяват да постигнат щастие във взаимоотношенията с близките си.

Как да изградим умения за оцеляване във всякакви условия? 

В последния ден на изминалата седмица група ентусиасти от с. Неофит Рилски се организирахме за поход в горите между селата Староселец и Добрина. Целта ни беше не само опознавателна разходка сред красивата природа, но и изграждане на жизненоважни умения.

Поход сред природата и лагерен огън край с. Неофит Рилски в неделя

Все повече хора търсят начин как да са по-близо до природата, да имат възможност да се хранят с натурална храна и да са в добра компания. Неделя, 28 януари, ще се проведе зимен поход в района на с. Неофит Рилски. Събирането започва в 9:00 ч. пред "Бесарабската къща". След почерпка с телешка супа "Хаш", която струва по 5 лв. на човек, групата трябва да потегли до 10:00 ч.