Нова организация в България ще помага за развитието на търсещите хора

Тя има за цел да промени ефективно организацията на обществото.

Започва създаването на нелидерска мрежова организация, която има за цел да помага за професионалното развитие на хора в различни области. Това стана ясно от интервю на основателят на Исторически парк Ивелин Михайлов с полк. Николай Марков и маестро Йордан Камджалов, излъчено в канала на "Тогедър"

Полк. Марков посочи, че създаването на подобна структура е феноменална не само за България. Той изтъкна, че българите не са получили своята държава даром и те имат отговорност към райската земя, на която живеят. Създаването на тази школа ще позволи да се планира за следващия век и да се изгради гражданско общество с висока култура и гордо вдигната глава. По негови думи слабостта на българина не е в личните му качества, а във възможността му да се организацията. Именно за това е необходима промяна към ефективна организация на обществото. Според него българинът продължава да има капацитет въпреки, че неговият предприемачески дух е убиван десетилетия наред и за да успее трябва да бъде дързък в начина си на живот и в мечтите.

Маестро Камджалов посочи Исторически парк като пример, че нещата в България могат да се правят и без външно финансиране въпреки твърденията за обратното. Той изтъкна, че мястото и на българина, и на европееца, не е на дъното, на което се намират в момента. Според него на фона на опасностите, които наблюдаваме днес все още има надежда в човешкия потенциал. Камджалов изтъкна, че човек не е създаден да лази в калта, а да лети и множеството отличия на българи през годините са доказателство за това. По негови думи преди векове България е била държава за пример и това е възможно отново ако имаме мечти, постоянство и правилната организация за създаване на кадри. 

Целият нередактиран разговор от над един час можете да гледате на страницата на "Тогедър" във Фейсбук тук

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД