Пламен от Панагюрище – поредният българин, завърнал се от чужбина

Живял 12 години в Германия, осъзнава липсата на духовност в западния свят.

„Дано по-скоро се осъзнаят всички българи, за да не стане твърде късно за България!“ С този призив Пламен Тодев от гр. Панагюрище се обръща към сънародниците си. Той е поредният българин, живял дълги години в чужбина и осъзнал, че западният свят не е такъв, какъвто е бил преди, и това подклажда нуждата му да се завърне в България. Но тази нужда е подтикната и от интереса му към истинската история за древния произход на българите, които са една от първите цивилизации в света.

Неслучайно попада и в Исторически парк, защото този факт се доказва тук. От години следи развитието му. Живял 12 години в Германия, осъзнава липсата на духовност в западния свят. Пламен е убеден, че е важно и откъде черпим информация за нашето минало. Докато историята е хипотеза, то археологията е точна наука, която с реални факти доказва древния произход на българския народ. Паркът е едно такова място, което работи с едни от най-добрите историци и археолози. Когато човек се интересува от истинската история, като пъзел подрежда информацията и осъзнава, че българите са в основата на много култури. Все повече стават сънародниците ни, които разбират тази истина и това ги кара да се върнат в Родината. „Хората нямат навика да усещат тенденциите.

Аз виждах от самото начало, че Германия тръгва към упадък, и затова реших да се прибера в България“, споделя Пламен. „Светът се изменя и е важно българите да имат отправна точка, от която да виждат тези промени, и да са прозорливи за новостите сега“, допълва той. Доказателствата за древната българска история съществуват и чакат да бъдат научени. Единствено по този начин ще се съхраним – когато българите придобият самочувствие и вяра и с делата си направят така, че България отново да е велика. 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД