Излезе от печат биографичната книга за основателя на Исторически парк Ивелин Михайлов

Книгата разказва историята на един обикновен българин, дръзнал да направи необикновени неща.

Излезе от печат биографичната книга за  основателя на Исторически парк Ивелин Михайлов. Тя е дело на автора Християн Дянков и може да бъде намерена в сайта на Together Academy или в офисите на Together в страната.

Книгата разказва историята на един обикновен българин, дръзнал да направи необикновени неща. Млад предприемач, успял да осъществи немислимото до този момент – проекта „Исторически парк“. 

Човек, който оставя трайна следа в историята на България

Ивелин Михайлов е лъч надежда, че България може да бъде уважавана страна и българите да живеят добър, смислен и полезен живот. Създател и просветител, съвременен народен будител, оказал трайно благотворно влияние върху десетки хиляди хора.

С тази книга авторът иска да представи на читателите, които не познават отблизо Ивелин Михайлов, човешката същност, която се крие зад образа на успешния предприемач. Първата част съдържа увлекателен разказ за ранните години, юношеството и съзряването от първо лице. Ще научите за трудното му детство, къде е живял, какъв ученик е бил. Склонни сме да мислим, когато видим завършена личност, че тя винаги е била такава, но истината е, че обикновено не е така. Затова са описани и провалите му при навлизането в света на бизнеса и уроците, научени от тях. Имал ли е предпоставки, загатвал ли е по някакъв начин, че той ще може да изгради обект от световна значимост?

Ще прочетете и за множеството прегради, с които се е сблъсквал, как ги е преодолявал и как това е изградило у него този свободен и несломим дух. От разказа му ще научите стъпките, които е предприел, и етапите, през които е преминал, за да може днес Исторически парк да е част от нашата действителност.

Ще разберете как мисли и постъпва човек, когато истински обича хората и страната си. Надяваме се, че читателите ще почерпят от неговия пример, че младите ще се вдъхновят и ще повярват, че и те могат да направят значими неща.

Споделени са забавни истории, които ще ви накарат да се усмихнете и да изпитате истинска наслада от четенето.

Във втората част ще опознаете Ивелин Михайлов през гледната точка на други хора. Там негови близки, приятели, колеги разказват за него. Какъв е той според тях, какво влияние е оказал върху техния живот. Как се е развил до човека, когото познаваме днес. От разказите на баба му и майка му ще научите за корените му, за детството и средата в ранните му години. От съпругата му – какъв е като съпруг и баща, нейния поглед за трудното начало. Неговите ментори при развитието му като финансов консултант споделят своите първи впечатления от Ивелин, колко много въпроси им е задавал и как пред очите им е станал най-добрият в тази сфера. Тези, на които той е дал тласък в живота, си спомнят с каква бащинска грижовност се е отнасял към тях и към всички, пожелали да се развиват. 

Вместо със „Заключение“ книгата завършва с „Перспективи“, защото това не е ретроспекция на един изминал живот, а началото на един Създател. 

Създател, който увлича хората след себе си. Колкото по-скоро събудим създателя у себе си и колкото повече ставаме, толкова по-скоро България ще стане прекрасната страна, за която всички мечтаем. 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД