вторник, 23.04.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Новини

Всички статии в хронологичен ред

Автосъборът „Ние сме България“ сплоти хиляди българи!

Емоционално, сплотяващо и обогатяващо, придружено от капризите на времето, беше тазгодишното издание на автосъбора. Въпреки дъжда в събота стотици посетители бяха в Исторически парк още преди да започне празничната програма.

ОТНОВО В ПРОДАЖБА! Клубни карти дават отстъпка на българските посетители за Исторически парк!

Исторически парк даде началото на разцвета не само за община Ветрино, но и за България! Благодарение на него ние показваме у нас и в чужбина величието на българската история и култура.

Бързо строителство на къща „Генади“ в село Неофит Рилски

Все по-често в различните сайтове и издания се появява информация за село Неофит Рилски, което се намира до Исторически парк. Противоречиви са мненията за неговото развитие, защото мнозина вече искат да се възползват от направеното там.

Добруджанци и Ветринци проведоха съвместнo доброволчески акции край Добрич

Доброволци от гражданското общество в община Ветрино и дейни жители на Добрич, членове на Сдружение „ДоброЖънци“, проведоха съвместна доброволчески акция. Заедно те разчистиха голяма част от изхвърлените отпадъци на околовръстния път на Добрич около кръговото кръстовище, което води към гр. Генерал Тошево, и си обещаха, че това е едва първата от много съвместни доброволни инициативи. Най-малкият участник в акцията беше 8-годишната Велизара, която сподели, че предпочита да чисти България, отколкото да играе на компютъра. Сред участниците имаше също ученичка и пенсионери.