Ивелин Михайлов: Да си силен е избор!

Днес Исторически парк показва историята на българските земи през последните десет хилядолетия.

Българският телевизионен канал eTV засне филм, посветен на Исторически парк. В него основателят на парка Ивелин Михайлов разказа за началото и осъществяването на проекта както и за мисията на българското предприемачество.

Той сподели, че началото на проекта се корени още в детството му, когато е обикнал българската история. Още тогава е разбрал и, че ако един мъж иска бъде мъж той не бива да се страхува и трябва да върши правилните неща. Михайлов сподели, че неговите герои от детството винаги са били обикновените хора, които вършат необикновени неща. Така той разбира, че не е важно да се пожертваш, а е важно да победиш.

Днес Исторически парк показва историята на българските земи през последните десет хилядолетия и по думите на неговия основател българите, които прекрачват прага на парка за първи път влизат приведени, а излизат горди, а чужденците влизат изпънати и излизат приведени към величието на българската история и постигнатото от местната общност в Неофит Рилски.

Целият разговор за историята, предприемачеството, възпитанието на бъдещите поколения и родолюбието можете да прегледате в YouTube канала на телевизията.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД