Исторически парк подкрепя българските творци

Ние винаги ще подкрепяме българските творци и ще им дадем шанс техните творби да бъдат на показ за българи и чужденци.

Исторически парк е кауза, която успява да вдъхнови много хора от цялата страна. Иво Кунчев и синът му Калоян от село Жълтеш, Габровско, са едни от тези хора. Преди няколко месеца те се запознават с Исторически парк и остават наистина възхитени. Така решават да изработят и да ни подарят уникален дървен стелаж за вино. Те дойдоха и поискаха да дарят нещо от себе си за каузата и то не какво да е, а произведение на изкуството, което наистина спира дъха. Те са истински майстори и отдалече си личи, че правят нещата от сърце и душа. Когато човек направи добро, той може да не срещне веднага подкрепа, но рано или късно ще срещне тези, които биха го оценили.

Исторически парк винаги би оценил и подкрепил български майстори като Иво и Калоян. Така решихме да поръчаме изработката на още 6 нови стелажа от тях. Вече имаме един поставен в Исторически парк, който всъщност е подаръкът, а другите ще бъдат поставени в къщите в село Неофит Рилски, в магазин „Зелас“ и в новия хотел „Ханът“.

По този начин уникалните вина на Исторически парк (бяло, червено и розе), които са без консерванти и сулфити, ще бъдат презентирани по най-добрия начин. Така не само произвеждаме добър продукт, а и го излагаме по един изключителен начин. Всичко това е благодарение на комбинацията от невероятните български специалисти, Исторически парк и отново български прекрасни производители на вино – „Линар“ .

Ние винаги ще подкрепяме българските творци и ще им дадем шанс техните творби да бъдат на показ за българи и чужденци.

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД