Врачанска баница с манатарки – вкус от сърцето на Северозапада

Завита в домашно точени или готови кори, баницата се изпича до златиста, хрупкава коричка и ухае прекрасно!

Днес ви представяме едно автентично ястие от Северозападна България, част от кулинарната селекция на Исторически парк – врачанска баница с манатарки.

В този регион, където горите щедро даряват диви гъби, вкусът на природата се носи направо до трапезата. Основната съставка – ароматните горски манатарки – се задушават внимателно с праз лук и подправки като чубрица, черен и червен пипер. За още по-богат вкус, плънката се обогатява с яйца и масло.

Завита в домашно точени или готови кори, баницата се изпича до златиста, хрупкава коричка и ухае прекрасно!

Истински селски уют в една хапка. Част от вкусовете на Исторически парк, с които се завръщаме към корените чрез кулинарията!

Повече информация можете за откриете ТУК

Телефон за поръчки: 0898415880

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД