Пазители на вярата

Посещението на този духовен център променя коренно човек и му помага да намери висшия смисъл в живота си.

Първата група доброволци вече заминаха за Света гора, Атон. Всяка година много групи от община Ветрино отиват да дарят своя доброволен труд в българския манастир „Зограф“. В миналото хората са ходили пеша дотам и са стояли с месеци, за да дадат своя принос във функционирането на тази важна българска светиня, но днес, за съжаление, малко хора дори знаят за него.

Посещението на този духовен център променя коренно човек и му помага да намери висшия смисъл в живота си. За наша радост вече три години все по-големи групи млади хора от община Ветрино и от цяла България узнават за него и решават да отидат и да помогнат за неговото съхранение и поддръжка. В резултат на това те се завръщат много по-добри хора и спомагат за подобряването на ценностната система и изграждането на качества и добродетели у младите в нашата Родина. Първите групи стартират в началото на месец февруари и продължават до края на ноември.

Православието е в основата на българската цивилизация и неговото запазване е ключово, за да я има България. Поздравления за младите юнаци, които отиват да дарят своя труд и подкрепа в името на българската вяра!

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД