Какво ни очаква през почивните дни в Исторически парк

Не забравяйте да направите и разходка в село Неофит Рилски – дом на архитектурни шедьоври от Античността и Средновековието.

Седмицата на любовта и виното ни предоставя богата програма в Исторически парк за следващите почивни дни (17-18 февруари).

 📣ЕТО КАКВА Е ТЯ📣

Освен че може да се възползвате от намалените входни билети за разходка в Исторически парк, не пропускайте да посетите и Международно състезание със соколи "НЕБЕСНИ БОЙЦИ"

По време на състезанието ще се докоснете до истинската жива природа. Ще станете свидетели на уменията на най-бързото животно на планетата, а именно СОКОЛА СКИТНИК. 

До мястото на състезанието в събота може да стигнете с високопроходим JEEP WRANGLER по черен път. Телефон за резервации: 0884 873 517. 

В неделя каним малки и големи във Входната крепост на Исторически парк, където ще се насладите на конкурсите за екстериор и красота. Ще направим изложба на хищни птици. Те ще бъдат оценявани от жури, което ще включва експерти в областта на природозащитата, зоолози и любители на лова.

Не забравяйте да направите и разходка в село Неофит Рилски – дом на архитектурни шедьоври от Античността и Средновековието. Ако търсите къде да хапнете и да отпочинете, задължително се отбийте в комплекс „Ханът“. 

Всичко, което ще видите в село Неофит Рилски и Исторически парк задължително ще ви вдъхнови и ще ви направи по-горди българи. 

А за по-малките е изживяване, което ще помнят цял живот! Очакваме ви!🇧🇬

Присъединете се към нашата общност в Telegram тук -https://t.me/pakbulg

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД