Как престъпниците и полицията под диктовка на властта мачкат и заплашват с убийство производители

Причините местните производители да бъдат неудобни са две.

Основателят на "Исторически парк" Ивелин Михайлов и Пламен Ангелов от "Хора от народа" гостуваха в предаването "Хитовете в мрежата" с водещ Светослава Рудолф в ефира на телевизия "България 24". Там те разкриха как заедно със свои съмишленици се борят да развиват производство в България, а икономически групировки, свързани с фондация "Америка за България" и властимащите, пречат на тяхната дейност.
 
Пламен Ангелов посочи, че най-важното при всяко икономически начинание, е да имаш активен народ и се е убедил в това докато търси персонал за веригата магазини "Хора от народа". Въпреки многото трудности в началото днес във веригата работят немалко съмишленици, които вършат своята работа убедено.
 
"Създал съм тези магазини, за да помогна на българските прозиводители. Ако съм искал да печеля в тях щеше да има близалки, сладки, цигари и вносна стока. Но имаме само българска продукция. Работим по въпроса след време да гарантираме на 100% за качеството на стоките", коментира той.
 
Ивелин Михайлов посочи, че има огромно значение в какво бизнесът влага печалбата си. Той припомни, че предприемачите в община Ветрино използват печалбата си, за да създадат една по-добра среда за всички. По негови думи спекулативните твърдения в медиите, че Исторически парк е пирамида не отговарят на истината понеже при пирамидите има усвояване на средства без краен продукт. Отделно от това около парка са развити фирми в редица икономически отрасли, включително 4 издателства и образователни центрове.
 
Той сподели, че има две причини хора като него и съмишлениците му да бъдат заплашвани, проверявани от службите и мразени от властимащите и медийния кръг "Капитал". Първата причина е, че хората на територията на община Ветрино са променили своите действия и начин на мислене към по-добра посока, а втората е, защото управляващите искат да прокарат лобистки интереси за изграждане на ветрогенератори. 
 
Целият разговор можете да чуете в YouTube канала на "България 24" тук
 
Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК
Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД