Силен интерес към отворените срещи с Ивелин Михайлов

Предприемачът ще посети Сливен, Ямбол и Бургас след броени дни.

Отворената среща на основателя на Исторически парк Ивелин Михайлов в Бургас под надслов „За бъдещето на България“ ще се проведе на 29 март в залата на третия етаж на Регионална библиотека "Пейо Яворов". Причината за тази промяна е засиления интерес към събитието, който изисква по-голямо пространство за публиката. Други две положителни промени са фактът, че на отворената среща ще се присъедини и експертът по национална сигурност полк. Николай Марков, и че събитието ще бъде излъчвано на живо във Фейсбук страницата на „Свободен глас”.

На мероприятието публиката ще чуе конкретни стъпки за това как да променим ситуацията в България към по-добро и ще чуе отговори на своите въпроси. Амбицията е срещи под този наслов да се проведат и в други български градове.

Остават На 21 и 22 март пък основателят на Исторически парк ще участва в отворени срещи в Сливен и Ямбол, озаглавени „А сега накъде?“. Първата от тях ще се проведе на 21 март в залата на Драматичен театър „Стефан Киров“ в Сливен, а втората – в Общинската зала в Ямбол. Очаква се потвърждение дали полк. Марков ще се включи и в тези срещи.

 Началото и на трите събития е от 18 ч.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД