Ивелин Михайлов с нови данни за бъдещата нелидерска организация

Основателят на Исторически парк коментира казуса с изграждането на ветрогенератори в морето и съдебната система в България.

До края на месеца ще бъде бъде обявено официално началото на нелидерската организация за създаване на кадри в различни области. Това стана ясно от думите на основателят на Исторически парк Ивелин Михайлов в предаването "Студио Хъ" по телевизия "7/8". Той сподели, че желаещите да се включат са много и че предстои да се изградят структури на места в цяла България. Михайлов припомни, че идеята на организацията не е да прерастне в политическа партия, а да събере пробългарски насочени хора, да изгради специалисти, които да работят в полза на България и да помогне с кадри на всяка една политическа партия, която има сходни виждания.
 
Именно причината, че никой не създава пробългарски настроени кадри е сред причината част от политическия елит да лобира за изграждането на ветрогенераторни паркове в полза на частни интереси. Той сподели, че срещу компанията CWP която иска да изгради парковете в Черно море, се водят съдебни дела в съседна Сърбия поради същата причина - лобиране. Изпълнението на проектите за ВЕИ в Североизточна България би означало унищожаването на целия регион, който дава над 10% от българския брутен вътрешен продукт.
 
Михайлов заяви, че не води съдебни дела за клевета, защото това би значило да се защитава срещу овладени полиция, съд и прокуратура. 
 
"Не можем да разчитаме на властовата машина да реши проблема, когато тя самата е проблемът", коментира той и добави, че начинът е проблема с овладяната държава да бъде пренесени в Европейския парламент, за да стане ясно дали Европа подкрепя подобен феодализъм.
 
Целият разговор можете да чуете тук
 
Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК
Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД