Създава се писта за развитие на младите хора в България

Нова програма за развитие ще започна да обучава младежи в различни области! „Още от тази година ще поставим началото на програма за развитие на младите в посока политика, посока предприемачество, посока наука. ", заяви Ивелин Михайлов.

Ивелин Михайлов и Кузман Илиев се обединяват в обща инициатива

Нова програма за развитие ще започне да обучава младежи в различни области. Това съобщиха основателят на Исторически парк Ивелин Михайлов и финансовият експерт Кузман Илиев. Осъществяването на подобна инициатива е продиктувано от факта, че в страната няма място, което да събира заедно пробългарски настроените млади хора и да им дава необходимите познания и практически умения, за да могат след време те да полагат своя труд в посока защита на българските национални интереси.

„Още от тази година ще поставим началото на програма за развитие на младите в посока политика, посока предприемачество, посока наука. Ще направим няколко направления, за да можем да ги съберем, да осигурим правилните учители и да намерим правилния бизнес в България и чужбина, който да даде възможност да се обменя опит и наистина да създаваме творци, водачи и да променяме България”, заяви Ивелин Михайлов.

Кузман Илиев заяви категорично, че е време в България да обърнем внимание на огромния капитал, който представляват българските деца, да им дадем възможност да станат част от общност, да придобият знания и умения и да видят смисъл да останат в България.

И двамата се обединиха около идеята, че в осъществяването на тази програма не може и не трябва да стоят чужди посолства.

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

 

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД