Жар-птицата грее на небето над община Ветрино

Помогнахме на други две общини, в борбата им със статуквото , за да сложим край на беззаконието и там . Участваме във Варненските протести срещу ветрогенераторите, защото знаем колко е трудна борбата срещу олигархията!

На политическия небосклон се появи нов субект, политически феномен без аналог. Това е партия „Величие“. Точно на Благовещение преди една година хората в община Ветрино създадоха партията на обикновените хора, които извършват необикновени дела. Н

Партия „Величие“ е създадена, за да защити изграденото от обикновеният човек. Това са горди българи, наследници на велик народ, който е създател на православната християнска цивилизация и е в основата на съвременната европейска култура. За една година успяхме да свършим толкова много работа, колкото едва ли някой би могъл да си представи. Узаконихме партията. Явихме се на избори и победихме. Първа политическа сила сме в община Ветрино. Помогнахме на още две общини – Провадия и Вълчи дол, в борбата им да се промени статуквото и да се сложи край на беззаконието. Подкрепяме и участваме в протестите на рибарите и хотелиерите във Варна срещу ветрогенераторите, защото знаем колко е трудно да си сам срещу олигархията. Нашите общински съветници работят всеотдайно и заедно с общинската администрация решават проблемите на хората ежедневно. За всичко това не сме взели нито стотинка от държавните пари. Всеки ден градим, творим, създаваме красота и благоденствие със собствени сили и средства за България. 

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД