Родители: Училището във Ветрино е на много високо ниво

По време на опознавателна лекция учениците имаха възможност да се запознаят с какво се занимава IT специалистът и какви са различните професии, които предлага тази сфера.

Опознавателна лекция на тема информационни технологии пред ученици от 8. и 9. клас в СУ „Христо Ботев“ – село Ветрино, проведе Саша Бешевлиева, която има дългогодишен опит в този бранш. Децата имаха възможност да се запознаят с какво се занимава IT специалистът и какви са различните професии, които предлага тази сфера. Саша се премести да живее в село Неофит Рилски заедно със своето семейство преди повече от година. Децата ѝ също учат във ветринското училище и според нея то е в пъти по-добро от училищата в София.

„Тук има лично отношение към децата, предлагат им се най-различни допълнителни занимания и кръжоци, които ги развиват, няма и такова текучество на учителите, което спомага да изградят сплотен екип“, доволна е Саша. 

Повече по темата прочетете в сайта на „Красиво Ветрино“- Семейство Бешевлиеви: Животът в София не е пригоден за хора с деца

Присъединете се към нашата общност в Telegram ТУК

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 1 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД